013 528 35 35
Elk dier z'n eigen arts
 Home
 Team DCO
 Diersoorten
 Nieuws
 Contact
 Locaties
 Vacatures
Home / Vacatures / Dierenarts gezelschapsdieren

Dierenarts gezelschapsdieren

Voor onze gemengde eerstelijns (zelfstandig opererende) praktijk zijn wij op zoek naar een dierenarts gezelschapsdieren. De functie in onze dynamische en veelzijdige praktijk biedt volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als collega van DCO werk je in een team met bevlogen medewerkers die de gezondheid van gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden voorop zetten.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gezelschapsdierenarts die zelfstandig veterinaire vraagstukken beantwoordt, onderzoek doet en diagnoses stelt. Je draait zelfstandig spreekuren, je kunt standaard operaties uitvoeren en je draait mee in ons dienstrooster (uiteraard na de inwerkperiode).

 

 

Wat bieden wij?

DCO is een zelfstandig opererende praktijk met 5 locaties (Oisterwijk als hoofdlocatie, Udenhout, Vught, Boxtel en Berkel-Enschot). Je werkt bij ons in een organisatie waarin collegialiteit en een goede sfeer centraal staan. Wij bieden jou een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van jouw functie, een arbeidsovereenkomst met uitzicht op een vast contract en wij geven jou de ruimte om jouw talenten in te zetten en uit te breiden binnen onze organisatie. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie over onze organisatie én voor een kennismaking met ons team (www.dierenartsenoisterwijk.nl).

 

Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar Milou Voets via

e-mailadres:  mvoets@dierenartsenoisterwijk.nl