013 528 35 35
Elk dier z'n eigen arts
 Home
 Team DCO
 Diersoorten
 Nieuws
 Contact
 Locaties
 Vacatures
Home / Vacatures / Dierenarts herkauwers

Dierenarts herkauwers

Voor onze gemengde eerstelijns (zelfstandig opererende) praktijk zijn wij op zoek naar een dierenarts herkauwers. Het team bestaat uit vier dierenartsen en vanwege langdurige uitval van een collega zijn wij op zoek naar een nieuw (tijdelijk) teamlid! De functie in onze dynamische en veelzijdige praktijk biedt volop mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Als collega van DCO werk je in een team met bevlogen medewerkers die de gezondheid van gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden voorop zetten.

 

Wat ga je doen?

Als dierenarts herkauwers draai je mee in ons team en introduceren we je in alle voorkomende werkzaamheden, afhankelijk van jouw ervaringsniveau. De werkzaamheden die hierbij horen zijn: ambulante (geboorte)zorg voor melkvee, vleesvee en kleine herkauwers, vruchtbaarheids- en transitiebegeleiding bij melkvee én werkzaamheden op melkgeitenbedrijven. Bij interesse vallen werkzaamheden met paarden, gezelschapsdieren of varkens ook tot de mogelijkheden.


Wie zoeken wij?


Wat bieden wij?

DCO is een zelfstandig opererende praktijk met 5 locaties (Oisterwijk als hoofdlocatie, Udenhout, Vught, Boxtel en Berkel-Enschot) en we zijn lid van de Kernpraktijken Rundvee. Je werkt bij ons in een organisatie waarin collegialiteit en een goede sfeer centraal staan. Wij bieden jou een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van jouw functie en wij geven jou de ruimte om jouw talenten in te zetten en uit te breiden binnen onze organisatie. Neem gerust een kijkje op onze website voor meer informatie over onze organisatie én voor een kennismaking met ons team (www.dierenartsenoisterwijk.nl).


Interesse?

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan jouw motivatiebrief en cv naar Milou Voets via

e-mailadres: mvoets@dierenartsenoisterwijk.nl